Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Visszatekintő 2017.03.11-12

2017.03.13

Újabb hétvége van mögöttünk, lássuk csapataink hogyan szerepeltek.

visszatekinto.jpg

FELNŐTT
Sorozatban harmadszor utazott felnőtt csapatunk idegenbe, ezúttal a Bakonysárkány II. csapatához. Megye 3-as szinten jó pályán - bár egy hengerelést elbírt volna - tudtunk játszani. Mivel egy napon lépett pályára a 4 felső korcsoportunk így a játékosok elosztása miatt csere nélkül utaztunk el a mérkőzésre. Végül mindkét félidőt hét lőtt góllal zártuk és 14-0 arányban hoztuk a meccset. Megyesi László négyszer, Pawelec Krisztofer háromszor, Wágner Dávid és Csontos Balázs kétszer, Fehér Bence, Horváth Ádám és Farkas Márk egy-egy alkalommal talált be. Vasárnap végre hazai környezetben is láthatjuk csapatunkat.
Köszönjük a szép számú szurkolónknak, hogy elkísérték a csapatot, és igazán remek hangulatot varázsoltak a pálya szélére!

U19
Az Airnergy FC elleni idegenbeli meccsen továbbra is felforgatott kerettel játszó csapatunknak jól indult a meccs, Somogyi Balázs már a 8. percben vezetéshez juttatott minket. Sajnos a félidő vége nem sikerült jól, és végül a hazaiak 4-1 arányban nyerni tudtak. A csapat továbbra is 5. helyen áll a táblázaton. 

U17
Nem járt szerencsével az U17 sem Soroksáron az Airnergy FC 5-0-ra győzte le csapatunkat. Szoros a bajnokság középmezőnye, jelenleg a 7. helyen áll a csapat.

U16
Listavezető csapatunk ezúttal a Sárisápot fogadta és 11-0-ás félidő után 14-1 arányban győzött. Vaskó Géza Soma hat gólt szerzett, Juhász Attila négyszer Nádudvari Gergő háromszor, Nagy Dániel pedig egyszer talált be. 

U15
Vasárnap a REAC ellen játszottak a fiatalok, Juhász Attila két góljával valamint Nagy Kevin találatával sokáig vezettek is a meccsen, sajnos 5 perccel a vége előtt kicsúszott a győzelem a kezünkből, 3-3 lett a meccs. 12. helyről várjuk a folytatást.

U14
Legkisebb nagy pályás csapatunk több sikerrel járt, magabiztos játékkal 6-0-ra megnyerte a REAC elleni meccset. Márton Tibor Dominik 20 perc alatt mesterhármast ért el, később még Házenfratz Márk, Letenyei Zalán és Nyvelt Renátó is betalált. A csapat 3 meccsből 7 pontot szerzett tavasszal, jelenleg 9. a táblázaton.