Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Visszatekintés az elmúlt hétre

2017.02.01

teremtorna_2017_02_05.jpg

Felnőtt keretünk előbb magabiztosan, a Tatabányára visszatérő Megyesi László remek szabadrúgásaival 4-0-ra legyőzte a Megye 1-es Sárisáp csapatát, majd kitűnő mérkőzésen ért el 3-3-as döntetlent a Fejér Megyei 1. osztályban ezüstérmes helyen álló Bicske ellen.

Ezzel párhuzamosan az U17-U19-es vegyes csapatunk sajnos nem bírt a Gyermely gárdájával, így a szombati Szárliget elleni találkozónak még van tétje.

Teremtornákról fiataljaink szép eredményeket szállítottak. Előbb egy Bozsik tornán sikerült győzedelmeskedni az U11-es csapatnak, majd a legkisebbek is szép eredményekkel tértek haza Komáromból.

Saját rendezésű tornáinkon is jó eredmények születtek. Remek hangulatban telt a múlt vasárnap, mikor délelőtt az U11-es csapatok versenyeztek a dr. Lakat Károly Emléktornán, majd délután az U13-as korosztály vetélkedett a Schmidt István Emléktornán. Csapataink mindkét esetben a 3. helyet szerezték meg.

Ezen a héten is lesz program annak aki bevállalja a hideget és az esőt. Szombaton 15:00-kor a Szárliget SE ellen zárjuk a Téli Műfüves Bajnokság csoportkörét, a tét a csoport elsőség. Közben U15-ös csapatunk a dorogi fiatalokkal csap össze idegenben felkészülési meccsen.

Vasárnap a Bárdos László Gimnáziumban az U9-es korosztály számára kiírt XXL Redőny Teremtornát tartjuk 8:30-tól.

meccs_2017_02_04.jpg