Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Véget ért az őszi szezon

2016.12.05

Minden nagy pályás csapatunk befejezte a 2016-os őszi bajnoki szezont, lássuk egyben ki mit ért el a mögöttünk hagyott félévben.

MEGYE 3

Felnőtt csapatunk 12 győzelem mellett 2 döntetlennel, veretlenül zárta 2016-ot, és mivel az Almásfüzítő nem bírt a Baj csapatával a megismételt mérkőzésen (2-2) így 3 pontos előnnyel telelhet. A 3. helyen a Császár, a negyediken a Naszály csapata áll.

U19

Az U19-es gárda, amely a dupla terhelésnek köszönhetően egészen kiemelkedő mérkőzésszámokat teljesített az ősszel (többségük 25 pályára lépés felett zárt fél év alatt) az NBIII Közép A csoportjában az 5. helyen fordul, négy pontra lemaradva a dobogóról.

U17

Végeredményben hasonlóan zárt ez a korcsoportunk is, szintén az 5. helyen telelnek Dupai János legényei 4 pontra a harmadik helyezettől.

U16

Plotár Gyula csapata pontveszteség nélkül vezeti a KEM U16-ot, esélyeshez méltóan teljesítenek a bajnokságban a fiúk.

U15

Sajnos eredmények alapján ez a csapatunk zárta a legrosszabb őszt, a 13. helyen fordulnak a fiúk, reméljük Lakatos Károly a télen össze tudja kapni a fiúkat és javítanak a tavasz során.

U14

A Bozsik-Programból frissen kilépett korosztály a 9. helyen telel első nagy pályás szezonja felénél, Takács Gábor csapata hullámzó teljesítménnyel tudta le ezt az időszakot, a fontos meccsek sikerült megnyerniük.