Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újabb Megye 1-es ellenfél!

2017.01.23

Szerdán csapatunk számára is folytatódik a Téli Műfüves Bajnokság. A Vértessomló után ismét a Megye 1-ben szereplő ellenféllel nézünk szembe, ezúttal a Sárisáp csapata következik.

meccs_2017_01_25.jpg

Szombaton a megye 2-es dobogós, a Környe csapata ellen játszott csapatunk tanulságos mérkőzést. A gyorsan megszerzett két gólos előny után visszaesett a csapat játéka, és a második félidő elején 3-2-re már a vendégek vezettek. Végül az erőnléti fölény a találkozó végére kiütközött és 6-3-as győzelmet arattunk.

A héten három mérkőzés is a tervek között szerepel. Szerdán a Sárisáp ellen, szombaton pedig a Gyermely ellen játszunk a műfüves bajnokságban, de szombatra egy komoly erőpróba is tervbe van véve, a Fejér megyei 1. osztály második helyezettje, a Bicske csapata látogat hozzánk, több volt tatabányai játékossal a soraiban.

De menjünk sorban, először a szerdai napra kell koncentrálni. A Sárisáp Bányász SE-t 1940-ben alapították. A két sportegyesület történetének van közös része is, hiszen Sárisáp-TASK néven korábban az NB3-ban közös csapatot is versenyeztetett. A vendég csapat a Szárliget 8-0-ás legyőzése után szombaton 4-2-es sikert ért el a Vértessomló ellen, az erőviszonyok alapján a szerdai mérkőzés a csoport első helyéről is dönthet.

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, a belépés ingyenes. Ami biztos, hogy alaposan fel kell öltözni.