Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Továbbra is az élen!

2016.11.07

Megye 3-as csapatunk továbbra is uralja a mezőnyt, ezúttal Rédén sikerült 5-0-ra nyerni, és vezeti a csapat a bajnokságot.

A kötelező győzelem mindig a legnehezebb... - tartja a mondás. Csapatunk a még pont nélküli Réde vendégeként szerepelt vasárnap, tehát mondhatjuk, kötelező győzelmet várt mindenki. Az előjelek nem voltak túl jók, szombaton az U19 és az U17 is vereséget szenvedett, a csapat négy meghatározó tagja - Balla Olivér, Katona Károly, Máté Ákos és Tóth Norbert - pedig az NB3-as nagycsapat keretében várta a vasárnapi Videoton elleni találkozót (Katona Károly végigjátszotta, Máté Ákos és Tóth Norbert szintén pályára lépett a 2-1-re megnyert mérkőzésen).

Végül a körülmények nem győzték le csapatunkat, Somogyi, Pawelecz, Tóth Bence és Csontos Balázs góljaival valamint egy öngóllal sima győzelmet arattunk. Továbbra is az élen áll csapatunk a bajnokságban, a Baj - Almásfüzítő meccs eredményétől függően 1 vagy 3 pontos előnnyel.

A hétvégén igazi rangadó vár a fiúkra, hiszen az egyik közvetlen üldöző, a Naszály látogat vasárnap a Grosics Stadionba. A naszályiak 3 ponttal mögöttünk állva a 3. helyen vannak a táblázaton.

HAJRÁ TASK!

screenshot-2016-11-06-17.37.55.png