Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tisztelt Szurkolók, Tagok, Szimpatizánsok!

2016.12.24

2016. december 7-én a Tatabányai Alapítvány Sportkör Egyesület tisztújító közgyűlést tartott. Az ülés keretein belül számos más kérdést érintett a jelen lévő tagság, zömében az alapszabály aktualizálása, pontosítása ügyében. A végleges alapszabályt a törvényszéki jóváhagyás után weboldalunkról bárki letöltheti.

Született egy rendkívül fontos döntés is a közgyűlésen. Feloldandó az Egyesület elnevezésében található kettősség, valamint, hogy fő tevékenységi körünk megnevezése nem szerepelt sehol, a Közgyűlés az Egyesület nevének megváltoztatásáról határozott. Több javaslat megvitatása után végül egyhangúlag a Tatabánya Futball Club Egyesület elnevezés, rövidítve TFCE került elfogadásra. A bejegyzést követően csapataink 2017 tavaszán már az új név alatt versenyeznek majd a bajnokságokban. 

Ezzel párhuzamosan a TFCE elnöksége nyílt logótervezési pályázatot hirdet a mai napon! Az Egyesület arculatának megújítása, frissítése keretében várjuk az egyesület címerének, logójának terveit vállalkozó szellemű pályázóktól.
Elvárások:
- modern, fiatalos megjelenés
- királykék-fehér szín
- Tatabánya Város jelképének/jelképeinek szerepeltetése
- labdarúgásra és/vagy utánpótlás nevelése utaló formák szerepeltetése
- 1994-es alapítási év megjelenítése
- az Egyesület új nevének megjelenítése

Az elkészült pályamunkákat 2017.01.10-éig várjuk a task.tatabanya@gmail.com e-mail címre. A beérkezett anyagokat a TFCE elnöksége értékeli, és dönt a győztes pályázat díjazásáról.

Jó tervezgetést, Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk mindenkinek! HAJRÁ TFCE, HAJRÁ BÁNYÁSZ!