Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

MEGHÖKKENTŐ “OLASZ” KÉRÉS

2017.02.11

MEGHÖKKENTŐ “OLASZ” KÉRÉS

- KÖZLEMÉNY -

 

A Tatabánya Futball Club Szolgáltató Kft. többségi tulajdonosa, az AGS-Sport’23 Kft. azzal a kéréssel fordult a TFCE-hez, hogy további együttműködés keretein belül biztosítsuk utánpótlás korú játékosainkkal a gazdasági társaság által üzemeltetett csapat NB3-ban való szereplését. Ezzel segítsük a társaságot a hibás gazdálkodásból eredő problémák megkerülésében, hiszen értesüléseink szerint a Kft. jelenleg nem rendelkezik elég játékossal a tavaszi bajnoki folytatásra.

Fiatal játékosaink az ősz folyamán a felnőtt megyei bajnokságban, az U19-es bajnokságban és az NB3-ban való szereplés miatt extrém magas terhelésnek voltak kitéve, közel 30 tétmérkőzésen léptek pályára, és az eredményeket látva helyt álltak minden színtéren.

A TFCE elnökségének álláspontja szerint az együttműködés szakmai szempontból a fiatal 17-18 éves labdarúgók ismételt túlzó megterhelését jelentené, ezért az egyesület elhatárolódik minden olyan együttműködéstől, amely nem a labdarúgóink érdekeit tartják szem előtt. Így a TFCE elnöksége az “olasz” befektető kérésére reagálva, nemmel válaszol. Egyesületünk nem kíván asszisztálni egy felelőtlenül gazdálkodó, a kötelezettségeit semmibe vevő „üzletember” aktuális érdekeihez.

A TFCE elnöksége továbbra is a tatabányai labdarúgás hosszútávú célját kívánja szolgálni, előtérbe helyezve a saját nevelésű játékosok fejlődését és érdekeit. Az egészséges előremenetel érdekében, a fokozatosság szempontjait figyelembe véve, lépésről-lépésre kívánja Tatabánya MJV labdarúgását visszahelyezni az őt megillető bajnokságba, ezért a folyamatos szakmai fejlesztésekre koncentrálva bízik az ifjúság további remek eredményeiben.

 

TFCE elnöksége