Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hétvégi eredmények

2016.08.29

Három mérkőzésen voltak érdekeltek csapataink a mögöttünk hagyott hétvégén.

646.jpg

Haladjunk idősorrendben az áttekintéssel. Szombaton Szolnokon szerepelt az U15 és az U14-es csapatunk. Ritka az, hogy pontokkal sikerül távozni a Tisza partjáról, ezúttal sem sikerült ez csapatainknak.

Délben az U15 lépett először pályára, és a 70. percig döntetlenre álltak Lakatos Károly legényei, ekkor még 1-1 volt az állás, a csapat első idei gólját Máté-Kovács Dávid szerezte. A hajrára aztán a hazai csapat rákapcsolt a gólgyártásra és végül 4-1-es magabiztos győzelmet aratott.

14:00-kor kezdődött a szezon az U14 számára. Ez az a korosztály akik első ízben kerülnek nagy méretű pályára a Bozsik programok után. Ez jelenleg még érződik is a fiúkon. A meccs elején ugyan itt is tartotta a csapat a döntetlent - Házenfratz Márk lőtte a korcsoport első szezonbéli gólját - de a végére jelentős, 6-1-es különbség alakult ki.

Vasárnap a Grosicsban a megyei bajnokságban szereplő felnőtt-U19 hibrid csapatunk várta a Várgesztes elleni bajnoki mérkőzést. A találkozón ezúttal nem alakult ki akkora különbség, mint egy héttel korábban a Kisbér ellen, ez főként a vendégek kapusának volt köszönhető az első játékrészben. Végül 6-1-es győzelmet aratott Schön László csapata, és két forduló után vezeti a táblázatot.

Szombaton Sárváron az NB3-as csapat is sikerrel szerepelt, 2-0-ra győzött emberhátrányban. A csapatban kezdőként játszott Gaszner Roland, Krupánszki Balázs és Katona Károly, csereként pedig pályára lépett Klausz Ádám és Máté Ákos is, akik tavaly még mind az U19-es csapat erősségei - is - voltak!