Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hatból öt ismét!

2016.09.11

Újabb remek hétvége van nagy pályás csapataink mögött. Több kuriózum is volt az elmúlt két napon, a tavalyi nagy rivális Airnergy pont nélkül távozott tőlünk, és a megyei bajnokságban is megvolt az első idegenbeli találkozó.

Haladjunk időrendben. Szombaton 10:00-kor az U19 kezdte a szereplések sorát, az előző és nagy riválisa az Airnergy FC érkezett a Grosicsba. Schön László csapata magabiztosan játszott és Tóth Norbert valamint Bogár Levente duplája mellett Zöld Martin is betalált és 5-1-re nyert csapatunk.

11:30-tól Plotár Gyula U16-os csapata a másik műfüves pályán a Nyerges ellen játszott és gól gazdag mérkőzésen tudott nyerni 16-3 arányban. Vaskó Géza Soma ötször, Süvegh Barnabás négyszer volt eredményes. 

Dupai János legényei 12:00-kor játszottak az Airnergy csapatával és a hétvége legizgalmasabb összecsapását vívták. Csapatunk már az 1. percben hátrányba került, de Hajas Attila 15 perc után egalizált. Ezt követően számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de gólt csak a 90. percben sikerült szerezni, Tóth Ádám Viktor döntötte el a mérkőzést 2-1-re nyertünk.

Az U15-ös és az U14-es csapatunk a REAC-hoz látogatott szombat délután. Lakatos Károly csapata nem járt sikerrel, 5-1-re kikapott, de Takács Gábor legényei megszerezték első idegenbeli sikerüket, 4-0-ra győztek. A gólokat Márton Tibor Dominik (2), Zsíros Zsombor és Gréczi Dominik szállították.

Vasárnapra egy mérkőzés maradt, a Megye 3-as csapatunk első idegenbeli találkozójára utazott el, Súron vendégszerepeltünk. A találkozón megismerhették a fiatalok azokat a körülményeket amik várnak ránk a közeljövőben. A pálya kicsi, itt-ott hiányzott a fű, máshol nagyon magas volt. A nézők, nos, ők is meghatározó tényezői egy-egy mérkőzésnek, bár ezúttal a játékvezetőt nem sikerült nagyon befolyásolniuk.

Az első játékrész a hazaiaknak sikerült jobban, és 2-1-re vezettek a szünetben, Veres Ádám szabadrúgásból volt eredményes. A szünetben jöttek a cserék, akik szombaton is meghatározóak voltak az Airnergy ellen, Tóth Norbert, Máté Ákos és Bogár Levente beállása jót tett a csapatnak. Végül Bogár Levente duplázott, Tóth Norbert egyszer volt eredményes, a csapat pedig 4-2-es győzelemmel utazhatott haza.

Gratulálunk játékosainknak és edzőinknek a remek eredményekhez. HAJRÁ TATABÁNYA!