Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Győzelem a nyitányon

2017.02.26

2017.02.25-én Császárra utazott felnőtt csapatunk, ahol a Kisbér pályaválasztásával léptünk gyepre.

A keretből hiányzott Wágner Dávid és Horváth Márk, valamint a négy tatabányai játékos akiknek az átigazolása még nem rendeződött.

Így P. Nagy László a Balla - Göncz, Veres, Német, Pawelec - Farkas M. - Tóth, Máté, Megyesi, Csontos - Horváth Á. összetételű csapatnak szavazott bizalmat, csereként Szekér, Hajas, Somogyi és Víg várt beállásra.

A mérkőzést jó felfogásban kezdte csapatunk letámadott, és már a 3. perc közepén vezetéshez jutottunk Német Attila találatával. A 10. percben Máté Ákos növelte az előnyünket, de igazán gólban gazdagra a félidő második fele sikerült, a 23. perctől a szünetig hatszor volt eredményes a csapat. Megyesi László háromszor talált be első hivatalos bajnokiján, Csontos Balázs kétszer és Horváth Ádám egyszer iratkozott fel a góllövők közé.

A szünet után változott a játék képe, csapatunk nem pörgött már olyan tempóban mint az első 45 percben. A cseréket követően kicsit megélénkült a játék, és a 75. percben Tóth Norbert talált be, majd a végeredményt Máté Ákos állította be a 86. percben.

Az első félidőben kevés kifogásolni valót találhatott az aki nézte a mérkőzést, a második félidőnél viszont tud sokkal jobban és eredményesebben játszani csapatunk.

Jövő héten Várgesztesen folytatódik a bajnokság, vasárnap 14:30-kor lesz a kezdő sípszó.