Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Edzői szemmel U16

2017.01.23

Két csapatunk őszi idényére még nem tértünk ki az edzők szemével. Következzen hát a KEM U16-os bajnokságban pontveszteség nélkül élen telelő csapatunk, Plotár Gyula vezetőedző gondolataival.

u16_plotar.jpg

A 2016/2017-es megyei bajnokság első felében 11 mérkőzést játszottunk, és minden mérkőzést megnyertünk. 17 játékos szerepelt az U16-os keretből, valamint az U15-ös keretből. Ez utóbbi Lakatos Károly csapata, közülük 4-5 játékos kapott lehetőséget időnként.
Két igazán nehéz mérkőzés volt az ősz folyamán, ezeken is sikerült nyernünk. A Zsámbék ellen, 0:0-s állásnál a 25. percben 10 főre fogyatkoztunk kapusunk kiállítása miatt, de így is sikerült nyernünk 4:2-re. A másik nehéz mérkőzés a Vértesszöllős elleni volt. Ott is nyerni tudott a csapat 3:0-ra.
A többi találkozón könnyebben vettük az akadályokat.
A legnagyobb gólkülönbségű győzelmet a Táti SE ellen arattuk 35:0-ra.
A csapat teljesítményével elégedett vagyok. Voltak jó teljesítmények, mint például a Gyurász Martiné. De egy-két játékos hozzáállásával és játékával elégedetlen voltam. Remélem ők majd javítanak a teljesítményükön. 3 ponttal vezetjük a bajnokságot. Bízom a további jó folytatásban.

u16_plotar2.jpg

Házi góllövő lista:
Süvegh Barnabás                         34 gól
Vaskó Géza Soma                        27 gól
Nagy Tamás                                   14 gól
Nádudvari Dávid Gergő               12 gól
Varga Róbert                                    9 gól

Edző:     Plotár Gyula