Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egyesület

A Tatabányai Alapítvány Sportkör Egyesület - röviden TASK - a TBSC labdarúgó szakosztály utánpótlás-nevelő hagyományainak és munkájának folytatója. Az egyesületet 1994-ben alapították, azóta folyamatosan biztosítja a Tatabánya FC felnőtt csapata számára a versenyzéshez szükséges utánpótlás-korosztályokat. Komárom-Esztergom megye legnagyobb, legtöbb gyermeket képző labdarúgó bázisa, megfelelő infrastruktúrával és edzői gárdával ahhoz, hogy biztosítsa a focizni vágyó gyermekek folyamatos fejlődési lehetőségét!

Az egyesület több mint 240 tagot számlál, 12 edzővel és egy kapusedzővel dolgozik 5 nagy pályás korcsoportot és 7 Bozsik korcsoportot fenntartva.
Az Egyesület elnöksége 2015 telétől 5 taggal működött, Blázsik Ferenc, Csapó Károly, P. Nagy László, Szabó György és Veér Zoltán alkották.

2016 decemberében tisztújító közgyűlésen a megjelent tagság határozott az Egyesület nevének, telephelyének, valamint az elnökségnek változásairól. Az egyesület új neve Tatabányai Futball Club Egyesület, röviden TFCE. Az Egyesület új telephelye 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 11. Az elnöki megbízatást Molnár Tamás kapta meg, tiszteletbeli elnökként Csapó Károly, valamint 4 elnökségi tag, Kugler László elnökhelyettes, P. Nagy László, Szabó György és Veér Zoltán segítik az elnök munkáját. 
​Az Egyesület TAO ügyeinek koordinátora Maklári-Kis Dániel, a csapatok körüli technikai teendőket, átigazolásokat és egyéb feladatokat Veér Zoltán látja el.

logo_fb_vegleges.jpg

Az U19 és U17-es bajnoki rendszer átszervezése után, bár megnyertük az U17-es bajnokság legutóbbi kiírását az NB II. Közép A-ban, végül nem kaptunk besorolást az NB II. mezőnyébe, így az NB III. Közép A csoportjában indul két legidősebb korosztályunk. Az U16-os csapatunk továbbra is a Komárom-Esztergom megyei bajnokságban szerepel, míg az U15 és az U14 szintén, a korábbi évekhez hasonlóan, az NB II. Közép A csoportjának résztvevője.

2016 nyara sporttörténelmi jelentőségű az Egyesület szempontjából, hiszen tisztán saját jogán első alkalommal indít felnőtt bajnokságban csapatot. Ugyan minden szükséges papírral és amatőr licencel rendelkezett az Egyesület ahhoz, hogy akár a Megye I-ben kezdhesse meg a szereplést, a szabályok ezt nem tették lehetővé, így az U19-re épülő csapat a Megye 3-ból kezdi meg felkapaszkodását.

Egyesületünk dokumentumai:
ALAPSZABÁLY
BEJEGYZŐ VÉGZÉS
JOGERŐSÍTŐ VÉGZÉS
EGYESÜLETI KIVONAT

2015 évi gazdasági mérleg
2014. évi gazdasági beszámoló
2013. évi gazdasági beszámoló
2012. évi gazdasági beszámoló
2011. évi gazdasági beszámoló

 

Cikkek

Elérhetőségek

Az alábbi telefonszámokon, e-mail címeken lehet gyorsan eljutni hozzánk!

 
2016.02.27 | | Menüpont: Egyesület

Toborzó

Mit kell tenned, hogy ebbe a remek csapatba tartozz? A válasz itt van előtted!

 
2016.02.27 | | Menüpont: Egyesület